Servicii Premium

Recrutare forta de munca din Asia

ASIAN WORKPOWER oferă serviciul de Recrutare și Selecție personal din zona Asiei  atât pe perioada determinată, cât și nedeterminată. 

Fiind o agenție de recrutare personal asiatic pentru companii, garantăm calitatea procesului de recrutare, convinși fiind că selecția are la bază cele mai bune candidaturi. 

Recrutare Personal Asiatic in Constructii

Spiritul de echipă, rezistența la stres și zgomot, îndemânarea sunt câteva dintre calitățile care îi ajută să fie selectionați.

Recrutare Personal Asiatic HORECA

Alege sa angajezi bucatari din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru restaurante, cofetarii sau firme de catering.

Recrutare Personal Asiatic Productie

Asiaticii pot lucra fără probleme în cadrul secțiilor de producție, ambalare, croitorie, brutărie, asamblare mobilă, echipamente tehnice, etc.

Recrutare Personal Asiatic Agricultura/Ferme

Fiind pasionați de cultivarea pământului, îngrijirea animalelor și creșterea recoltei, muncitorii asiatici se vor putea adapta mai ușor la agricultura din țara noastră.

Recrutare Personal Asiatic Transport

Șoferii profesioniști reprezintă o categorie în care deficitul de forță de muncă este extrem de mare. Obișnuiți să lucreze șase zile pe săptămână, , asiaticii vin în România cu dorința de a câștiga bani.

Recrutare Personal Asiatic Reciclare

Cu angajatii asiatici sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Recrutare Personal Asiatic Curatenie/Menaj

Atunci cand vine vorba de curatenie, fie in zone casnice, fie in cele industriale sau publice, muncitorii asiatici isi fac simtita prezenta.

Recrutare Personal Asiatic FMCG

Atentia la detalii ce ii caracterizeaza va vor surprinde placut, lucratorii asiatici reusind s apresteze munca de calitate in domeniul FMCG.

Ingrijire/Asistenta

Considerați muncitori foarte harnici și disciplinați, asiaticii sunt de câțiva ani soluția salvatoare pentru ingrijire si asistenta.

INDIA, NEPAL, FILIPINE, VIETNAM, SRI LANKA, PAKISTAN

Hai sa Vorbim!

Trimite Detaliile Tale!